Vacature BIM Modelleur TIFA Lemele

Vacature TIFA Lemele

Vacature BIM Modelleur/Werkvoorbereider houtskeletbouw

BIM Modelleur/Werkvoorbereider houtskeletbouw

Ben jij een tekenaar/werkvoorbereider die op zoek is naar een nieuwe stap in zijn loopbaan?

Daar kunnen wij samen aan werken!

Wij zijn op zoek naar een BIM Modelleur/Werkvoorbereider houtskeletbouw

Wij zoeken een modelleur/werkvoorbereider voor onze timmerfabriek met oog voor ieder detail, zonder het grote plaatje uit het oog te verliezen. Jouw tekenwerk is gericht op de fabriek, waar we met moderne CNC machines houtbewerkingen uitvoeren voor prefab bouwelementen. Jouw rol als modelleur/werkvoorbereider is essentieel voor het proces. Hiervoor gebruik je verschillende tekenprogramma’s. Ervaring hiermee is een groot voordeel, maar ook wanneer je hier niet over beschikt, kun je met interesse en mogelijk andere ervaringen via door ons aangeboden cursussen snel wegwijs worden in Tekla en/of AutoCAD.

Werken bij TIFA Lemele 

Wij zijn een groeiende timmerfabriek die toeleverancier is voor prefab bouwelementen in alle facetten. Wij leveren aan verschillende partijen zoals onder andere bouwmaterialenhandel en aannemer, maar vervaardigen zelf ook complete HSB woningen en gebouwen. Duurzaamheid staat hier hoog in het vaandel, niet alleen met het oog op het milieu maar ook in samenwerkingen met personeel en klanten. Je komt te werken in een team van ca. 30 man, dat met veel passie en plezier hun werk op de afdeling houtskeletbouw in onze fabriek en op de bouwplaats uitvoert.

Wat bieden wij jou

  • Een goed salaris conform CAO Timmerindustrie
  • Korte communicatielijnen
  • Mogelijkheid voor vast contract
  • Een informele werksfeer
  • Volop opleidingsmogelijkheden

Wat breng jij mee?

  • Afgeronde opleiding MBO 4/HBO Bouw
  • Je bent een echte teamplayer
  • Je werkt nauwkeurig
  • Je bezit goede communicatieve vaardigheden

Ben je enthousiast geworden naar aanleiding van deze vacature? Reageer dan direct.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Gerie via 06- 33157320 of info@tifa-lemele.nl