Algemeen

Werkgelegenheid bij TIFA Lemele B.V. kenmerkt zich door:

Stabiliteit

Bij TIFA Lemele B.V. ben je verzekerd van een stabiele werkomgeving dankzij onze solide basis als echt familiebedrijf. We streven ernaar om werktijden te handhaven die consistent zijn en we willen onze medewerkers zekerheid bieden.

Efficiƫnte organisatie

Bij TIFA Lemele B.V. hebben we alles goed georganiseerd. Of het nu gaat om onze geavanceerde machines, hoogwaardige materialen of moderne gereedschappen, we zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt. Dit stelt al onze medewerkers in staat om hun werk uitstekend te kunnen doen.

Betrouwbaarheid staat voorop

Bij TIFA Lemele B.V. hechten we veel waarde aan het nakomen van afspraken. We streven ernaar om heldere communicatie te hebben en te voldoen aan de verwachtingen van zowel onze klanten als onze medewerkers. Betrouwbaarheid is een kernwaarde in ons bedrijf.

Passend werk

Bij TIFA Lemele B.V. vinden we het belangrijk dat je werk doet dat goed bij je past. We streven ernaar om een werkomgeving te creƫren waarin onze medewerkers plezier hebben en zich kunnen ontwikkelen. Neem gerust contact met ons op voor een informeel gesprek. We nodigen je graag uit voor een kop koffie om te bespreken welke mogelijkheden er zijn en hoe we ervoor kunnen zorgen dat het werk aansluit op jouw interesses en vaardigheden.


HoutbouwersNL Keurmerk