Casco houtskeletbouw japans paviljoen Floriade 2022

Trots op bijdrage aan Japans Paviljoen op de Floriade 2022 in Almere

Japans Paviljoen Floriade Expo Almere

Bijzonder project

Soms komen er projecten voorbij die wel héél speciaal zijn.
Zo ook dit Japans Paviljoen op Floriade Expo 2022 in Almere.
Onze opdrachtgever WBC Bouwgroep heeft een fantastisch visiteplaatje gerealiseerd: ‘Satoyama Farm Garden’

Architectuur

Hierin verwijst Japan naar een gebied dat bestaat uit landbouwgronden, irrigatievijvers, bossen en graslanden rondom steden en dorpjes. De inwoners gaan daar heel bewust met natuurlijke grondstoffen om, waardoor een rijke levenscultuur is ontstaan waarin de mensen in harmonie met de omgeving leven.

Duurzaam in hout

Het casco in houtskeletbouw, met door ons ingebouwde houten kozijnen (douglas), heeft TIFA Lemele b.v. mogen leveren én plaatsen. Het eindresultaat kan tijdens de opening van dit unieke evenement door duizenden mensen worden bewonderd! De floriade is dagelijks geopend van 14 april tot 9 oktober 2022.


HoutbouwersNL Keurmerk