Wij hebben een jubilaris!

25-jarig jubileum

Onze jubilaris Wim Steen viert deze week zijn 25 jarig dienstverband als timmerman bij TIFA Lemele b.v. Om dit te vieren werd hij, thuis in Mariënberg. verrast met een bezoek van de directie in de persoon van zijn oorspronkelijke werkgever Anton Exel sr. en zijn huidige werkgever Anton Exel jr.  Zij brachten Wim en zijn vrouw Monique een overheerlijke slagroomtaart met de logo’s van de beide familiebedrijven waarvoor Wim de afgelopen 25 jaar als timmerman actief  is geweest.

Wim Steen 25 jaar in dienst Exel/TIFA

Wim en Monique Steen

Ook het traditionele gouden horloge mocht niet ontbreken en voor haar jarenlange betrokkenheid bij onze bedrijven kreeg Monique Steen een prachtig boeket in de bedrijfskleuren overhandigd. De taart werd gelijk aangesneden en families Steen en Exel hebben nog gezellig teruggekeken op de afgelopen 25 jaar.

Jubilaris Wim Steen met Anton Exel sr. en jr.

Jubilaris Wim Steen met Anton Exel sr. en jr.

Wij danken Wim voor zijn trouwe en positieve inzet en gezamenlijk hebben we de wens uitgesproken dat we de prettige samenwerking nog lang hopen voort te zetten!

Boeket in bedrijfskleuren Exel / TIFA

Boeket in bedrijfskleuren Exel / TIFA

 


HoutbouwersNL Keurmerk