Onze houten producten toegepast in bouwconcept betoncasco

Ingestorte kozijnen concept prefab betonwanden Beston TIFA Lemele

Ingestorte kozijnen TIFA Lemele concept betoncasco bouw Vrijenban

Dat onze producten zich uitstekend lenen voor het in houtskeletbouw uitvoeren van een vrijstaande woning is duidelijk, maar ook in Vrijenban massieve prefab betonwanden passen onze kozijnen naadloos. Onlangs werd het casco van deze fraaie vrijstaande woning in Tull en ’t Waal in een aantal dagen geplaatst. Opdrachtgever is Blankenstijn Metsel- en Timmerwerken in Werkhoven.

Vrijenban casco betonwanden vormen een zeer degelijk constructief hoogwaardig bouwelement. Op maat gemaakt en volgens plan in het werk geplaatst, staan ze garant voor een efficiënte manier van bouwen. Uiteraard kunnen kozijnen, deuren, sparingen, stekkenbakken en alle mogelijke sparingen en mantelbuizen voor nutsvoorzieningen worden meegenomen. Glad aan de ene kant en afgestreken aan de andere kant zijn de wanden direct klaar om te worden afgewerkt.

 

Ingestorte kozijen in conceptbouw prebab betonwanden Beston

Ingestorte kozijnen TIFA Lemele concept casco betonwanden Vrijenban

HSB elementen TIFA Lemele toegepast in conceptbouw prefab betonwanden Beston

Houten kozijnen  TIFA Lemele toegepast in concept betoncasco Vrijenban

En wij zouden ons geen timmerfabriek en Vriend van Hout  mogen noemen als we toch geen prefab kap aan dit mooie concept willen toevoegen. Dus natuurlijk werd in het kader van snelle bouwtijd en optimale isolatie een prefab kap geplaatst.

Prefab kap en ingestorte kozijnen TIFA Lemele in conceptbouw Beston

Prefab kap en ingestorte kozijnen TIFA Lemele in concept betoncasco Vrijenban

We hopen dat deze manier van samenwerken met Vrijenban  vervolg mag krijgen.

Al met al mooie ontwikkelingen voor onze timmerfabriek!


HoutbouwersNL Keurmerk