TIFA Lemele 25 jaar!

Vrijdag 5 juli vierden wij ons 25-jarig jubileum! We kijken terug op een mooie en vooral gezellige dag! Het was inspirerend om de deuren van de timmerfabriek open te zetten voor relaties, collega’s, familie, vrienden en buren.

Gasten stapten letterlijk binnen in de wereld van TIFA Lemele. We namen ze graag mee in ons dagelijks werk:

  • Het produceren van kozijnen, compleet met spuitwerk, kitten en beglazen
  • Het produceren van houten bouwelementen, in veel verschillende vormen en uitvoeringen
  • Ons geavanceerde machinepark met de laatste investering een SCM platenopdeelzaag Gabbiani P

“Terugkijken op de afgelopen 25 jaar vervult ons met gepaste trots, maar plannen blijven maken voor de toekomst houdt ons actief en scherp!” zegt Anton. “Bouwen doe je samen. Samen met je opdrachtgevers en toeleveranciers, maar zeker ook met je medewerkers. Dat maakt ons dagelijks werk zo leuk!”

Toekomst is van hout

Na 25 jaar geloven wij nog steeds in de toekomst van hout! Het bouwen met hout is volop in ontwikkeling en gaat een belangrijke bijdrage leveren aan de CO2 voetprint in de bouw. Onze speerpunten liggen voor de komende jaren op het gebruik van bio-based bouwmaterialen en circulair bouwen. De groei van de ‘biobased’ bouwsector creëert nieuwe kansen voor innovatie en werkgelegenheid. Ook de robotisering van productieonderdelen staat hoog op de agenda; zo loopt er een proef met een spuitrobot in samenwerking met Hogeschool Windesheim.

Bekijk hier foto’s van deze mooie dag en de aftermovie mag zeker niet ontbreken.